Avslutningen på dagen blev hektisk. Jag har under den senaste veckan försökt få tag på HR-chefen på JC Jeans Company för en intervju om Korta vägen, som är ett projekt för att få nyanlända akademiker ut i arbetslivet så snabbt som möjligt. Min intervjuperson har ett ganska fulltecknat schema, och den gångna veckan hade jag också rätt mycket i min kalender. Jag har också försökt få till ett fototillfälle med en forskare jag intervjuat för Forskning om funktionshinder pågår. Hon jobbar i Stockholm och har dessutom vabbat med vattkoppiga barn, så det har inte varit helt lätt att sy ihop ett tillfälle. Nu lyckades jag och HR-chefen kapa åt oss en gemensam stund 1630, jag och forskaren en stund strax före 17 när hon klev av tåget, och sen skulle jag vara på ölprovning 17. Tajt, men det funkade! Och på ölprovningen fick vi bland annat en tio år gammal Carnegie Porter. Då var allt jäktande bortglömt.